This is Photoshop's version of Lorem Ipsn gravida nibh vel velit auctor aliquet.Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci elit consequat ipsutis sem nibh id elit. quis bibendum auci elit.
+ 01145928421 SUPPORT@ELATED-THEMES.COM

Камини и Барбекюта

Katana StoneКамини и Барбекюта

Камини

Камините са символ на топлотата и семейната сплотеност във всеки дом. Красивата и качествено изпълнена камина е основната задача на нашите екипи. Ние ще Ви консултираме при избора на материали и различните видове обработки, съобразени с Вашите идеи и виждания. Независимо дали сте избрали класически, рустикален или минималистичен стил, ние ще бъдем до Вас по време на целия процес по изработката.

Предлагаме камини от мрамор, гранит, травертин, оникс, гнайс, пясъчник и варовик, както и демонстрация на видовете обработки за камина, за да направим избора Ви максимално лесен, а готовият продукт да отговаря напълно на очакванията и представите Ви.

Барбекюта

Барбекюто е място, където всички гости се събират с удоволствие. Уютът на огъня в барбекюто и вкусните ухания, които се разнасят от него, допринасят за приятните емоции в дома Ви.

За да се превърне Вашето барбекю в истински център на всяко събитие е нужен красив и качествено изработен продукт. Ние можем да Ви препоръчаме най-удачните за целта материали и различни видове обработки, така че барбекюто да се впише в цялостната визия на Вашия дом.

Ще превърнем камината или барбекюто Ви в произведение на изкуството!

Изпратете ни повече информация за Вашата визия или проект още сега!