This is Photoshop's version of Lorem Ipsn gravida nibh vel velit auctor aliquet.Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci elit consequat ipsutis sem nibh id elit. quis bibendum auci elit.
+ 01145928421 SUPPORT@ELATED-THEMES.COM
Image11

Материали

Първокласни материали за облицовки, настилки и декоративни елементи.

Метаморфна скала, изграденa в природата от калцит и доломит. Шлифова се лесно, а цветовете започват от искрящо бяло и минават през всички нюанси. Преработеният мрамор може да бъде полиран, термолющен, антика, рустика, бучардисан и глиц. Камъкът не е устойчив на атмосферни влияния, затова се препоръчва да бъде използван най-вече в закрити помещения.
Още от древността се смята, че мраморът има лечебни свойства и пази дома от зли духове.

ВИЖТЕ РАЗЛИЧНИ ВИДОВЕ МРАМОР

Магмена скала, образувана от изкристализирането на магмата в земната кора. Гранитът е изграден е от минералите кварц, фелдшпат и слюда. Гранитът е една от най-плътните и твърди скали, с ниско водопоглъщане и висока устойчивост на температурните промени. Това превръща всичко, изработено от гранит, издръжливо срещу стареене, изтриване и разрушаване. Ето защо е подходящ за облицоване на външни стени, подове, стълби, колони и др. Гранитът може да бъде полиран, термолющен, антика или бучардисан.
Още от римски времена гранитът се смята за най-здравият камък, а гранитените паветата по триумфалните им улици не са помръднали и до днес.

КЪМ ВИДОВЕТЕ ГРАНИТ, КОИТО ПРЕДЛАГАМЕ

Естествен, полускъпоценен камък, част от групата на кварца. Преобладаващ е черният цвят с бели ивици, но се срещат и други разновидности като кафяво-червеникав. Използването на оникса е революция в интериорния дизайн, заради голямата си светлопропускливост и луксозен вид. Трябва да се знае, че ониксът не е подходящ за подови настилки или да е в контакт с вода, тъй като попива и не е устойчив на триене.
Според вярванията ониксът има мистични сили, с които прогонва негативните мисли.

КЪМ РАЗНОВИДНОСТИТЕ ОНИКС

Травертинът и варовикът се отнасят към групата на мрамора, но се отличават с по-малка плътност и пореста структура. Тъй като са поликристален материал, лесно се полират и се използват за вътрешни и външни облицовки, и подови настилки. Травертинът и варовикът са едни от най-разпространените в строителството скали. Стават почти за всичко, като са най-подходящи за интериорно обзавеждане поради голямата си водопропускливост.
Предлагаме полиран, термолющен, антика, рустика, бучардисан и глиц – травертин и варовик.

ВИЖТЕ НАШИТЕ ПРЕДЛОЖЕНИЯ

Техническият камък е изработен по специална технология материал, съдържащ над 94% естествен камък (най-често кварц или мрамор) и около 5% свързващи агенти и пигменти. Този вид камък е подходящ за всеки дом, защото притежава по-добри физико-механични свойства (сред които забележителна здравина, топло- и киселиноустойчивост) спрямо естествените скали. Важно е да се отбележи, че поради лесната си поддръжка, кварцът се слави като едно от най-хигиеничните решения за кухненски плотове, барплотове в заведения, облицовки на басейни и др.
Предлагаме богат избор на технически камък за екстериорни и интериорни облицовки на Avant Quartz, Caesarstone, Dekton, SileStone, Quarella и Quartzforms.

РАЗГЛЕДАЙТЕ ВИДОВЕТЕ ТЕХНИЧЕСКИ КАМЪК ТУК

Call Now Button