This is Photoshop's version of Lorem Ipsn gravida nibh vel velit auctor aliquet.Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci elit consequat ipsutis sem nibh id elit. quis bibendum auci elit.
+ 01145928421 SUPPORT@ELATED-THEMES.COM

Облицовка на баня

Katana StoneОблицовка на баня

Облицовки на баня

Банята е мястото, в което можете да използвате естествените камъни за всеки елемент – умивалник, плот за баня, фризове, подове, стени, вани и джакузи. Облицоването с естествен камък ще направи вашата баня стилна и уютна.

Класически подход при облицоването на баня е използването на мрамор. Ние можем да ви предложим огромна гама от български и вносни мрамори, с много различни разцветки и уникални фладери. Ако желаете нещо не толкова традиционно, предлагаме и други материали, след които можете да избирате, за да постигнете визията, която най-точно отразява дизайнерските ви виждания.

За какви облицовки и изделия в банята са най- подходящи различните материали, вижте тук:

 1. Мрамор – внася изтънченост и лукс. Може да се използва за под, стени, плот за баня, мивка, вана, джакузи, декоративни елементи.
 2. Гранитът е много здрав и също внася стил. Подходящ е за под, стени, плот за баня, мивка, вана, джакузи.
 3. Травертинът с различните си топли тонове предлага изтънчен уют. Използвайте го за под, стени, плот за баня, мивка, вана, джакузи, декоративни елементи.
 4. Оникс – с уникалните си фладери, разнообразие от цветове и прозрачност, този камък може да направи банята наистина впечатляваща. Подходящ е за стени, плот за баня, мивка, декоративни елементи, включително и такива със светлинна инсталация.
 5. Технически камък – тук гамата е наистина богата и може да задоволи и най- капризния вкус. Техническият камък е чудесен избор за под, стени, плот за баня, мивка, вана, джакузи, декоративни елементи.

От повечето материали освен облицовка можем да изработим мивка (тип купа или пък правилна форма, със стандартен или линеен сифон), умивалник, рафтове тип полица, поставки, фризове, цокъл, прагове, первази, декоративни пана, рамка за огледало или други изделия за декорация. Отворени сме за вашите хрумвания, както и дизайнерски предизвикателства! Ако пък имате нужда от съдействие за дизайна на банята, можем да го разработим заедно и така да създадем прекрасно пространство за хигиена и релаксация!

 • Почистват се лесно – само с вода, лек сапун, избягват се кисели и абразивни препарати. Добре е мраморните повърхности да се почистват след всяко използване, за да премахнете влага, сапунени остатъци и отлагания.
 • Препоръчително е камъка да се запечата с импрегнант, за да се удължи максимално животът и красотата му. Това ще предпази повърхността и от петна.
 • Избягвайте да поставяте горещи съдове директно върху мрамора.
 • Естественият камъкима неповторима текстура и цвят, които придават уникален вид на облицовката. Създава усещане за близост с природата. Всяка плоча е различна, което създава индивидуалност и неповторима красота в банята.
 • Някои естествени материали като гранитът са изключително издръжливи и устойчиви на надрасквания, удари и влага. Това е инвестиция за дълги години.
 • Естествените облицовъчни камъни изискват известна поддръжка, но това се компенсира с техните красота и устойчивост. За разлика от други материали като теракота и керамика, естественият камък често е наистина дългосрочно решение.
 • Като носител на лукс и индивидуалност, естественият камък може да повиши стойността на имота!

И при естествените облицовъчни камъни, и при техническия камък гамата е изключително богата. Всъщност, при всички материали, които предлагаме се срещат и студени, и топли цветове, в зависимост от търсения стил и свойства на материала.
Когато говорим за мрамор например, много хора се сещат първо за бяло със сиви нишки като класическата „Калаката“ или „Карара“, но виждали ли сте изтънчения италиански мрамор „Дайно“? Мрамори могат да се намерят в почти всеки цвят. Голямо разнообразие на материали в топли нюанси (и подходящи за баня) има и при травертините, ониксите, гранитите и техническия камък.
В наши дни с разнообразието от различни технически камъни лесно може да се намери добра имитация на почти всеки създаден от природата материал. А предимствата му са изключителни!

katana stone mark 1

Ще се влюбите в банята си! Обещаваме!

Имаме огромен опит в облицоването на бани в частни домове, а също и в немалко култови заведения.
Call Now Button