This is Photoshop's version of Lorem Ipsn gravida nibh vel velit auctor aliquet.Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci elit consequat ipsutis sem nibh id elit. quis bibendum auci elit.
+ 01145928421 SUPPORT@ELATED-THEMES.COM

Технически камък

Katana StoneТехнически камък

Avant Quartz е сравнително нова марка, която се предлага ексклузивно на европейския пазар за технически камък. Това е инженерно разработен камък на кварцова основа, произведен с помощта на съвременни технологии.

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА СВОЙСТВАТА НА AVANT QUARTZ

Един от световните лидери на пазара на техническите камъни, Caesarstone съдържа 95% естествен кварц. Той е по-устойчив от гранита, издръжлив на удари и надраскване и е много лесен и удобен за ежедневна употреба.

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА CAESARESTONE

Dekton by Cosentino - лого

Техническият камък “Dekton” е повече от специален – той е сложна комбинация от суровини, използвани за модерното производство на стъкло, порцелан и най-висококачествени кварцови повърхности.

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА СВОЙСТВАТА НА DEKTON

Quarella 1

Вече 40 години италианската компания “Quarella” е лидер на пазара за композитни облицовки, благодарените на удивително наситени цветове, устойчивостта и гъвкавостта на приложение на своите продукти.

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА QUARELLA

Quartzforms® е технически камък, устойчив на петна от много течности и е непорьозен. Създаден с помощта на системна технология Bretonstone®, QuartzForms се състои от силициев пясък или чист кварц (около 92%).

ВИЖТЕ ПРЕДИМСТВАТА НА QUARTZFORMS

SileStone by Cosentino - лого

Повърхностите “SileStone” се славят с огромна устойчивост и твърдост, както и с почти магическа красота. И нищо чудно – този технически камък е съставен от 94% естествен кварц.

ВИЖТЕ ПРЕДИМСТВАТА НА SILESTONE

katana stone mark 1

Повърхностите от технически камък създават неповторимо изящество във всеки дом!

Посъветвайте се с експертите на Katana Stone относно възможни приложения във Вашия проект!
Call Now Button